Hvordan virker det?
The Gamers Assembly 2018 04.04.2018 The Gamers Assembly 2018

Igen i år har eventet "Gamers Assembly" tiltrukket tusinder af besøgende, og gæt engang.. Bananatic tog afsted for din skyld!

 

Gamers Assembly er 3 dage fyldt med glæde. Spil, grej, gamere, nyheder og et fantastisk show! Og med en 3 dages billet for kun 15 €, er dette et LAN party alle har råd til!


Esport var overalt denne weekend! Det største event var selvfølgelig Fortnite turneringen, med en samlet præmiepulje på 10.000 €. Alt var klart: Hurtigt internet, spillere, tilskuere...

Men vi havde ikke overvejet muligheden for at "Epic Game" serveren kunne fejle. Vi troede at turneringen ville blive aflyst, men heldigvis blev det bare til en stor forsinkelse! Sikke en lettelse! Den turnering blev vundet af Oserv, hvilket sikrede Poitiers en præmie på 3.200 €.

 

Vi var også omkring og se nogle andre gode spil - herunder Overwatch! Den store vinder af denne turnering var et lokalt team sponsoreret af byen Poitiers, "Orks Grand Poitiers". De vandt 3.200 €!

 

Med store navne som Solary, Jiraya, Gotaga, Skyyart og så videre, 3 dages Cosplay, Freestyle pilot Fred Crosset (10 dobbelt Belgisk mester, og 3 dobbelt amerikansk mester), shows, sjov og meget andet, må GA siges at være et fantastisk show! En kæmpe tak til de 420 frivillige, og vi ses næste år til 20. udgave!

 

Hilsen,

Banan Teamet

Chat