Hur funkar det?
“Spela igen” har kommit! 22.05.2018 “Spela igen” har kommit!

Hejsan! Vi har fantastiska nyheter till er! I en insikt till våra mest krävande spelare har vi nu förberett en speciell funktion - “Spela igen”.

 

Om du klarar alla uppdrag i ett specifikt spel eller behöver mer tid för utgångna uppdrag så kommer funktionen “spela igen” att dyka upp på spellistan. Var uppmärksam på att från det att det tar 30 dagar från och med att du väljer spela igen funktionen för att det skall aktiveras på valt spel.

 

Enkelt nog?

 

Klicka bara på knappen för att starta en helt ny registrering vilket kommer att låsa upp ett helt nytt gäng med uppdrag.

 

Glöm inte! Du kan inte repetera din inloggning när du väl aktiverat den i spelet.

Vi tillåter inte gamla screenshots från en tidigare registrering, gör du detta kommer ditt konto att bli avstängt permanent.

 

Brickan kommer bara bli upplåst en gång ;)

 

“Spela igen” kommer enbart vara tillgänglig i vissa spel.

 

Glöm inte att aktivera notifikationer! Vi kommer att hålla er uppdaterade när era spel når “spela igen” statusen!

 

Glad bananjakt!

Bananatic teamet

 

Discord